Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Victòria de l’Ateneu Penya Blaugrana aquest passat cap de setmana

| Cap comentari

Ateneu Penya Blaugrana 11 octubre

S.E.ATENEU PENYA BLAUGRANA IGUALADA 3
U.E.TOUS 0

Partit dominat per l’Ateneu-PBI, amb resultat final de 3 a 0. El partit es va iniciar amb dues ocasions clares de gol dels locals que no es van arribar a resoldre amb encert. A partir d’aquest moment, el partit va quedar més obert i no es creaven ocasions clares per a obrir el marcador. No obstant, al minut 37, gràcies a un espectacular xut de Lliró, l’Ateneu-PBI aconseguia avançar-se en el marcador. La segona meitat no va variar, el Tous no s’apropava amb perill a l’àrea defensada per Elvira i, en una centrada per banda esquerra, Romero, anticipant-se de cap a la defensa visitant feia el 2 a 0, que tancava el partit. Encara hi va haver temps perquè Lliró fes el seu segon gol amb un xut col·locat des de la frontal de l’àrea aconseguint el definitiu 3 a 0.

 

 

Gols:
1-0 Lliró (min.37)
2-0 Romero (min.57)
3-0 Lliró (min.82)

Aquesta crónica la podeu trobar també a www.seateneu.cat.

gràcies

S.E.Ateneu-PBIDeixa un comentari

Camps obligatoris *