Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

DISSABTE LÚDIC. La Patitrobada

| Cap comentari

patirolPunt de trobada al vestíbul de l’Ateneu. Si vens, trobaràs jocs de taula per a totes les edats i podràs compartir una estona agradable amb gent que li agrada el bon rollo i jugar. Et convidem a treure el nas, hi serem tot el dia.

Tindrem un joc nou per regalar!

Fa un any exactament ens va venir a visitar el Perepau Llistosella per ensenyar-nos un nou joc, encara en forma de prototip: TOPOUM. Ara, un any després, el joc està publicat per l’editorial Looping Games i aquest dissabte el Perepau ens en porta un com a regal pel Pati i us proposa participar en un torneig per poder guanyar-ne un.

Tindreu fins a les 17 h per practicar, després començarà el torneig. Qui tregui més punts s’emportarà el joc com a premi.

També podeu mirar aquesta llista i si voleu descobrir algun d’aquests jocs que habitualment no portem a la Patitrobada ens envieu un correu a elpatiigualada@gmail.com i el portarem.Data: Dissabte 18 de novembre
Hora: De les 10 h a 14.30 h i de 16.30 h a 31 h
Lloc: Vestíbul de l'Ateneu
Organitzador: Associació El Pati


Deixa un comentari

Camps obligatoris *