Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CICLES DE MÚSICA

Concert de “MOYA KALONGO”


moya_kalongoDia: Divendres, 3 de juliol
Hora: 23.30 hores
Lloc:
Pista de l’Ateneu Igualadí
Organitza: Ateneu Igualadí
Preu: 3 euros

Original de Maputo (Moçambic), Simonal bie arriba a Barcelona després d’una estança de dos anys a Portugal i resideix a la capital catalana des de la primavera de 2008. Ha batejat com a Moya Kalongo la nova aventura musical que l’ha portat a Barcelona per a col·laborar amb diferents músicas prou bregats de l’escena local, recollint la influènia tant de l’Afro Beat nigerià com del flolklore del nord i del sud de Moçambic; els ritmes Mapiku o el Xigulo, per exemple.

Per escoltar la seva música i saber-ne més sobre el grup no dubtis de visitar la seva web.Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats