Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CICLES DE MÚSICA

Concert de SON DE CAJÓN

son_de_cajonDia: Divendres, 20 de novembre
Hora: 23.30 hores
Lloc:
Vestíbul de l’Ateneu Igualadí
Organitza: Ateneu Igualadí
Preu: 6 euros
4 euros socis de l’Ateneu Igualadí

Son de Cajón és una banda de músics que provenen d’estils molt diferents,tant dispars com el flamenc, el jazz, la bossa nova i també la música clàssica.

Aquest projecte impulsat pel Dani Pastor, cantaor i compositor i Sergi Murillo, percussionista  i compositor, està influenciat per l’art flamenc i la música moderna, amb la intenció d’apropar aquesta música tant profunda als amants d’altres estils musicals com el pop, el rock, la rumba o el jazz.

Son de Cajón ha aconseguit un so especial i és gràcies als grans músics que acompanyen al Dani i el Sergi en aquesta aventura musical.

Pep Bonachera, al saxo i la flauta, llicenciat en Música Clàssica al Liceu de Barcelona. El baixista brasiler Rodrigo Balduino, màxim exponent a Catalunya de la bossa nova i la samba. El guitarrista elèctric, David Garcia, reconegut professor d’instruments des de fa més de 15 anys en diferents escoles de Catalunya. Juan Valverde, conegut guitarrista flamenc que des de molt petit ha compartir escenari amb els més grans cantaors de flamenc i Oriol González, bateria multidisciplinar, professor de bateria en varies escoles, membre de moltes formacions de jazz i swing, i també realitza concerts d’exhibició i Masterclass de productes d’una important marca de percussió.

** Pots escoltar cançons del grup i trovar més informació a: www.myspace.com/sondecajonData:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats