Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PROJECCIÓ DOCUMENTAL

“Passacaglia: Cassià M. Just, in memoriam”  

Dia: Dijous, 18 de març
Lloc: Sala de Socis de l’Ateneu
Gratuit
Hora: A les 18 hores
A càrrec del grup CERCA

El documental que es presenta és un recorregut per la història de Catalunya des del franquisme fins la transició i el present, a partir d’una biografia en primera persona del pare Cassià M. Just, organista i després abat de Montserrat des de 1966 fins al 1989.

El documental és una producció de CERCA, dirigida per Alberto Bougleux, amb Roser Grau com a responsable de l’entrevista i documentació i Diego Malquori com a tècnic d’imatge i so. El documental va ser emès el 24 de juny pel Canal 33, en homenatge al ja desaparegut Abat de Montserrat Cassià M.Just.

En el mateix acte es presentarà la web i es farà un reconeixement a tots els entrevistats en els projectes portats a terme fins ara.Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats