Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LITERÀRIA

“ABOLIR LA PROSTITUCIÓ” de Richard Poulin

Dia: Dissabte, 22 de maig
Hora: a les 6 de la tarda
Lloc: Sala de Socis
Organitza: Dones d’Igualada, Ateneu Igualadí i
Llegim…? llibreria

— Presentació a càrrec de Sylviane Dahan, membre de l’Associació “Dones d’Enllaç”
— La presentació inclourà un parell de cançons amb acompanyament de guitarra.

INFORMACIÓ SOBRE EL LLIBRE

“La història de les civilitzacions fins al nostres dies es la història de la subordinació mercantil de les dones i dels infants al plaer sexual masculí”, escriu el sociòleg Richard Poulin, autor de “La globalització de les indústries del sexe”, en el seu manifest per un món sense prostitució.

Després de repassar la història de la prostitució, de l’abolicionisme i del capital neo-liberal, l’investigador quebequès hi defineix concretament, els principis, les condicions i els mitjans a establir per acabar amb aquesta indústria. Demostra que la prostitució no ha existit sempre, i podrà per tant, desaparèixer, com l’esclavitud i tota altre forma d’opressió.

És tracta d’una vibrant defensa de la inalienabilitat del cos humà i la igualtat entre homes i dones. Mentre les dones i els infants puguin ser comprats, venuts i prostituïts, aquesta igualtat romandrà inaccessible.Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats