Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT DE REVETLLA

Revetlla de Sant Joan, Festa nacional dels Països Catalans

Dia: Dimecres, 23 de juny
Hora: 12 de la nit
Lloc: Pista
ENTRADA GRATUÏTA!!!

Des de ja fa una bona colla d’any, Òmnium Cultural-Anoia, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i l’Ateneu Igualadí, organitza a la pista de l’Ateneu un concert de revetlla, per tal de gaudir d’una nit de bona música i bon ambient.

En els darrers anys, la música catalana ha estat protagonista de la revetlla, amb la presència de grups tan significatius com Mesclat, Pomada, Al Tall, la Carrau, Brams, Dijous Paella, Skatalà, Orquestra Alternativa, Sabor de Gràcia, Pirat’s Sound Sistema, Ensaladilla So Insistent, Orquestra Mitjanit,…

Cada any el concert aplega persones de tota la comarca i de la resta del país i s’ha convertit en una cita obligatòria per celebrar, com cal, la revetlla de Sant Joan, festa nacional dels Països Catalans.

Més informació a: www.bonrotllo.catData:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats