Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINE CLUB (amb SINOPSIS i TRAILER)

“SOUL KITCHEN” de Faith Akin


Divendres, 8 d’octubre a les 22.30 hores
Lloc: Teatre Municipal de l’Ateneu
Organitza: Cine-Club Ateneu

  

** SINOPSIS** 

Zinos, el jove propietari d’un restaurant, està de pega. La seva xicota ha marxat a la Xina per qüestions de feina, li surt una hèrnia discal que el té fet pols i els seus clients habituals l’han abandonat des que va contractar un nou cuiner. Però quan fa córrer que ha ideat un nou concepte de restaurant, sembla que la seva sort canvia. La gent més “in” de la ciutat fa cua per aconseguir una taula al Soul Kitchen. Aprofitant que està en ratxa, Zinos pren dues decisions: pujar a un avió per volar a la Xina a guarir el seu malmès cor, i deixar el restaurant en mans del seu germà que acaba de sortir de la presó. Dues decisions totalment desencertades.

 El director de “Contra la pared” (2004) i “Al otro lado” (2007) abandona el drama de la mort i de la cruesa emocional per donar-se i donar-nos un respir amb una comèdia lleugera, però sense deixar de banda l’aspecte intercultural ni la recerca de l’amor dins l’entorn hostil que suposa la gran ciutat.

Fatih Akin convoca a Soul Kitchen tot un reguitzell de perdedors que intenten sobreviure en un món pensat i dominat pels taurons: dos germans grecs que tenen un concepte del treball totalment oposat, un xef gitano, sofisticat i absolutament gelós de la seva cuina tradicional, un vell mariner que no acaba de trobar el seu lloc a terra ferma, una cambrera ocupa… 

I Zinos acull tot aquest batibull de personatges en el seu restaurant de freginats d’Hamburg i intenta embarcar-los, sense gaire èxit, en el seu projecte vital. 

En un món de comunicació per internet, d’especulació immobiliària o de crisis mundials, Akin en tria un altre ple de sensacions sensuals, com el menjar, la música, la varietat i, sobretot, la convivència més propera.

** TRAILER** 

  Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats