Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Ateneu Igualadí presenta el cartell del SARTC 2010

El Supermercat d’Art de l’Anoia és una iniciativa que va néixer fa 14 anys de la mà de l’Ateneu Igualadí per ser una plataforma de promoció de nous artistes i fer també que l’art sigui accessible i arribi a tothom.

A prop d’obrir portes, l’Ateneu Igualadí que aposta cada any per canviar de dissenyadors que doten d’imatge el Supermercat, presenta el cartell del SARCT’10.

Aquest any, el cartell del Supermercat ha estat dissenyat per l’equip de Tot Rètol. Per fer-lo s’han inspirat en una tècnica habitual en pintura artística, així la imatge són pinzellades de pintura a l’oli, una de les tècniques més utilitzades.
A més, també ha volgut mantenir l’essència i els orígens del SARTC. Per aquest motiu manté l’slogan que any rere any ha identificat i definit el SARTC – PER NADAL REGALA ART.

D’altra banda, l’Ateneu Igualadí ha llençat la web <a href=”http://www.ateneuigualdí.net/SARTC” target=”_blank”>www.ateneuigualdí.net/SARTC</a>
El nou portal d’art inclou seccions en les quals s’explica el Supermercat d’Art, a més a més del catàleg, els artistes, les activitats i informació sobre l’evolució i altres edicions del Supermercat.

El SARTC’10 posarà a l’abast dels visitants més de 600 obres creades expressament per a l’ocasió per una trentena d’artistes que vestiran d’art,  del 17 de desembre al 5 de gener,  el vestíbul de l’Ateneu. A part de remenar les obres que es presentaran al supermercat, el SARTC’10, presentarà un programa d’actes paral·lels que inclouen diferents activitats i tallers per a tothom.Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats