Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT

Concert de PAU VALLVÉ

Dia: Divendres, 4 de febrer
Hora: 23.30 hores
Lloc: Vestíbul de l’Ateneu
Organitza: Ateneu Igualadí i Institut Municipal de Cultura d’Igualada
Hi col·laboren: Ràdio Igualada, Ràdio Nova, clictv.cat, el Cafè de l’Ateneu.
Preu: 6 euros / 4 euros si ets socis de l’Ateneu


La gent que sopi al Cafè de l’Ateneu té l’entrada gratuïta al concert!

** INFORMACIÓ DEL CONCERT I DEL GRUP**

Pau Vallvé edita el seu 12è disc titulat “2010”. Després de fer discos sota altres noms i proyectes com “Estanislau Verdet”, “u_mä” o “Oak”, Pau Vallvé torna a fer servir el seu propi nom com al principi per fer aquest disc fresc, directe, optimista i tribal. Molt més aprop de grups com Arcade Fire, Radiohead, José Gonzalez, Elliot Smith o Standstill que en els seus anteriors projectes. Pau Vallvé torna amb un disc preciós i molt especial. El disc ha estat produit, gravat, mesclat i tots els instruments tocats per el propi Pau Vallvé, que s’ha tancat durant un mes sol al seu estudi i n’ha sortit amb aquest disc. El disc l’edita Amniòtic Records, el seu propi segell discogràfic i ell mateix es farà el management dels concerts. Un disc molt personal que ha volgut fer-lo sol del tot.

** WEB DEL GRUP**

www.pauvallve.com/catala/Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats