Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PROJECCIÓ PEL·LÍCULES

PROJECCIÓ PEL·LÍCULES (Actes per a la commemoració del 8 de març del 2011)

Dia: Dissabte 12 de març
Hora: A les 18 hores
Lloc: Sala de Socis

Violetas”

Violetas” és una creació fílmica de Rafa Montesinos; avui ja, merescudament premiada. En la línia del cinema social, la pel.lícula està basada en fets reals que narren l’empresonament d’una jove acusada d’assassinar el seu pare. A la presó fa amistat amb l’Emma, una funcionària que es proposarà d’examinar-ne el seu grau de culpabilitat…

“Die Hebamme – Auf Leben un Tod”

Dirigida per l’artista i directora Dagmar Hirtz, ha estat la gran triomfadora del Zoom 2010, essent guardonada amb els tres premis del Jurat Oficial.

Aquesta producció alemanya et situa a començaments del segle XIX, a la província austríaca del Tirol, en el sí d’un univers rural on una llevadora, Rosa Koebl, i la seva jove germana -que espera un fill il·legítim- són víctimes de la pressió d’una societat dirigida per una església catòlica, arcaica i inquisidora…

Sopar-tertúlia a les 22h

Lloc: Sala de Socis

Ho organitza: Dones d’Igualada

Amb la col·laboració de l’Ateneu Igualadí i Zoom IgualadaData:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats