Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT

WEDNESDAY LIPS (pop)

Dia: Divendres, 6 de maig
Hora: 23.30 hores
Lloc: Vestíbul de l’Ateneu
Organitza: Ateneu Igualadí i Institut Municipal de Cultura d’Igualada
Hi col·laboren: Ràdio Igualada, Ràdio Nova, clictv.cat, el Cafè de l’Ateneu.
Preu: 6 euros / 4 euros si ets socis de l’Ateneu

http://www.myspace.com/wednesdaylips

La història del grup comença el setembre de l’any 2007, quan Mònica Guiteras i Albert Gilabert es coneixen tocant en un local, arran d’aquí comencen a composar temes. No va ser fins el mes d’octubre de 2008 quan el grup es consolida amb la formació actual, amb la incorporació de dos nou membres, Pol Alonso i Tebi Fillol. Els seus temes són d’una exquisidesa musical amb influències que van des de The Cardigans a Regina Spektor passant per Annika Norlin. Wednesday Lips presenten el seu primer treball “Season I: Songs to spend a Sunday morning walking in the forest”.

Formació: Mònica Guiteras ( veu), Albert Gilabert (guitarra i teclats), Tebi Fillol (baix i contrabaix) i Pol Alonso (bateria).Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats