Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI “Què és el Fòrum GSM? Quina és la seva projecció? Pot arribar fins a Igualada la seva influència?”

A càrrec de: Miguel Fuertes “guest events director” de Fira Barcelona

Dia: Dimecres 14 de desembre

Hora: a les 20h  Lloc: Sala de Socis  Ho organitza: Igualadins en el Món

Igualada ha de lluitar per tenir accés a totes les oportunitats. Un exemple n’és el Fòrum GSM, la convocatòria TIC més influent del món. La Generalitat i Fira de Barcelona valoren en 3.500 mil·liars d’euros l’impacte econòmic que deixarà la convocatòria 2012/2018, tant a BCN com a d’altres possibles subsecció per a celebrar-hi espectacles, congressos, tec, i la instal·lació a Catalunya de moltes filials dels 219 operadors de telefonia de tot el món.Data:
Hora:
Lloc:


Comentaris desactivats