Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

El públic s’entusiasma amb el nou format dels concerts de l’Ateneu

| Cap comentari

Aquesta vegada al vestíbul de l’Ateneu no hi havia res, ni músics, ni cadires, ni llums. Per assistir al concert de l’Ateneu s’havia d’entrar al Teatre Municipal. Però no  podies asseure’t a les butaques de platea. Poc a poc, tothom pujava a l’escenari del teatre i amb un somriure gaudien d’una perspectiva privilegiada. Amb un gin tònic a la ma i amb uns músics exquisits, l’experiència viscuda va ser diferent. Nova. Imperdible.

Divendres passat vam arrancar “Músiques de butxaca”. Abans fèiem els concerts al vestíbul, ara aquests concerts han passat a l’escenari del Teatre Municipal sota aquest nom.

Més de 70 persones van assistir al concert que encetava aquest nou cicle. El proper concert serà el 30 de març amb el duet de bluegrass, Joan Pau Cumellas i Miguel Talavera. Per reservar entrada adreçar-se a reserves@ateneuigualadi.org o trucant al 93 803 0763

 

 

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *