Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Escola d’estiu de l’Ateneu Igualadí

| Cap comentari

 

Les inscripcions per l’escola d’estiu organitzada per l’AMPA de l’escola estan obertes. Trobareu totes les informacions a la pagina web de l’escola: http://www.escolaateneuigualadi.cat/ampa/escola-destiu/Les inscripcions s’han de fer a través del formulari que trobareu a la pàgina web. Estaran obertes fins el dia 8 de juny. Recordeu que són obertes a tots els nens i nenes tan si són alumnes de l’escola com si no ho són.
Aquest any els nens que vulguin participar a l’Escola d’ Estiu de l’Ateneu es convertiran en una companyia de firaires que voltaran per diferents llocs i racons del món on descobriran diferents fires, des d’un parc d’atraccions a una fira medieval…Deixa un comentari

Camps obligatoris *