Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

REVETLLA DE SANT JOAN

| 3 Comentaris

Dr.  Calypso i la Terrasseta de Preixens, protagonistes d’enguany.

L’edició del 2012 de la revetlla de sant Joan tindrà com a protagonista el gran grup de reggae i ska del nostre país: Dr. Calypso. Van començar ara fa gairebé 20 anys amb una maqueta de quatre temes, que va voltar mig món. Avui en dia, amb 11 discos a les esquenes, són un referent i representen el lligam més sòlid entre els Països Catalans i Jamaica, representant la punta de llança de tot un moviment musical, cultural i polític que prenia l´antiracisme, l´antifeixisme i la solidaritat com a valors claus.

La Terrasseta de Preixens és una formació musical que camina a cavall de Tàrrega i Igualada per camins de les Terres de Ponent. Parteix de la sobreexplotació del filó de la rumba catalana, però l’avorreix i s’aferra a la patxanga i la música festiva, tot i que mai oblida la seva essència. Músics que s’ho passen bé a dalt de l’escenari i ho donen tot. La nit acabarà amb els Punxa Discos Columna ATK.

Entrada gratuïta.

Abans, però, a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament, hi haurà la rebuda de la flama del Canigó, un sopar popular al casal la Teixidora i un correfoc.

http://www.bonrotllo.org/index.php?Seccio=12&Dossier=40

 Data: Dissabte 23 de juny
Hora: a les 12 de la nit
Lloc: Pista de l'Ateneu
Organitzador: Òmnium Cultural i La Teixidora


3 Comentaris

 1. Bon cartell! Però una cosa… Què vol dir “Sobrexplotació de la rumba catalana”????? Creieu que la rumba catalana està sobreexplotada?

  • Bona pregunta! Pot ser l’hi hauries de fer a qui ha confeccionat el text de promoció del grup

   • Ok!!!!! Gràcies per respondre, Ataneu!!!
    M’agrada molt la rumba catalana, porto 5 anys treballant perquè sigui reconeguda i si algo li falta a la rumba catalana és ser explotada… És per això que m’ha sobtat!!!!
    En tot cas, està “explotada” perquè de diners no n’hi ha ni un duro… Tots se’n van cap als estils que no són nostres…
    Una forta salutació i bona revetlla!!!!!

    Si hi ha algú de la Terrasseta de Preixens que em pugui explicar perquè creuen que està “sobreexplotada” m’agradaria que ho fes! Una forta salutació encara que no em respongueu!
    Salut i rumba!

Deixa un comentari

Camps obligatoris *