Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PROJECCIÓ “Bon voyage”

| Cap comentari

De Jean-Paul Rappeneau

Amb aquesta pel·lícula holandesa de l’any 2010, de la directora Margien Rogaar, des de Dones d’Igualada ens proposem de dur a terme una reflexió i un debat intimista sobre com afronta la mort del seu pare la protagonista, una dona i mare de família; i de retruc tots els membres de la família.
Es tracta, doncs d’una historia sobre els sentiments, narrada amb un ritme assossegat i un to precís i acurat, que explora les relacions personals a fi i efecte d’aprofundir sobre la vida, l’amor i la mort des d’una perspectiva amable i respectuosa amb les voluntats més personals.

 

Ho organitza: Dones d’Igualada, Llibreria Llegim, Biblioteca Central d’Igualada i la Regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Igualada a propòsit del dia de “Tots Sants” i del dia de “Els difunts”, sota el reclam de La Dona davant la mort.Data: Divendres 26 d'octubre
Hora: a les 19:30h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Dones d'Igualada, Llibreria Llegim, Biblioteca Central d'Igualada i la Regidoria de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament


Deixa un comentari

Camps obligatoris *