Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

VIII FESTA DE LA RATAFIA DE L’ANOIA

| Cap comentari

 

Una festa arrelada a la comarca que engloba tot tipus d’esdeveniments relacionats amb aquest licor com són: xerrades divulgatives sobre herbes i licors de la terra, un tast popular, actuacions musicals de taverna, etc…

En destaca, sobretot, el Concurs de Ratafies casolanes, on qualsevol ratafiaire anoienc està convidat a presentar el seu licor i optar a grans premis. El concurs compta amb un jurat format per prestigiosos enòlegs que s’encarreguen de deliberar i escollir els millors licors.

Podeu consultar les bases a  http://anoiaratafia.blogspot.com.es/Data: Dissabte 3 de novembre
Hora: a partir de les 19h
Lloc: Auditori de l'Ateneu
Organitzador: Amics de la Ratafia de l'Anoia


Deixa un comentari

Camps obligatoris *