Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT DE CORALS

| Cap comentari

En motiu de la Tradicional Festa de Sant Antoni, la Coral Juvenil Xalest juntament amb el suport de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada organitza un concert de tres corals catalanes.

Les corals participants són: El Cor Da Capo (Tarragona) -que ens oferirà una selecció del repertori més representatiu per a cor mixt de totes les èpoques (Director: Gerard Ramos Pardo), PAX Cor de Cambra (Sabadell) –  amb un programa de música sacra de totes les èpoques: renaixement, romanticisme i segle XX (Director: Esteve Costa Ventura) i la Coral Juvenil Xalest (Igualada) – que ens oferirà cançons d’autor i espirituals negres arranjades per compositors contemporanis (Directora: Ane Ruiz de Gordoa).

El concert és especial, per una banda, perquè serà el primer concert que la nova directora de la Xalest, Ane Ruiz de Gordoa, dirigeix. També perquè serà una de les primeres presentacions en públic del flamant nou Cor Dacapo, de tan sols 3 mesos de vida, dirigits per Gerard Ramos. Però també per al PAX Cor de Cambra, dirigits per Esteve Costa, que també va néixer el passat any 2012.

Preu: GratuïtData: Divendres 18 de gener
Hora: A les 21:30h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Coral Juvenil Xalest


Deixa un comentari

Camps obligatoris *