Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU “A puerta fría”

| Cap comentari

de Xavi Puebla (Espanya 2012)

Fa uns anys, Salva (Antonio Dechent) era el venedor estrella “porta a porta”, però ara el seu cap li ha amenaçat amb un acomiadament si no és capaç de tancar com a mínim dues-centes unitats en dos dies. En la fira de vendes més important, parla amb el seu antic cap: Carmelo. Tots dos se senten decebuts i estafats, han dedicat els millors anys de la seva vida a la seva professió i avui són apartats i oblidats. Què ha canviat?, quan ha passat?, què hem fet malament? Els dubtes envaeixen el cap de Salva mentre els joves arriben a l’empresa i prenen el relleu dels llocs que abans ocupaven ells.
Però Salva no va a rendir-se, en la fira coneix a una jove i bella hostessa de congressos anomenada Inés (María Valverde) a la qual demana ajuda. Junts idearan un pla en el qual també estarà implicat Battleworth (Nick Nolte).

 

A puerta fría

 

 

 Data: Divendres 24 de maig
Hora: a les 22:30h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *