Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LITERÀRIA “La força de l’ànima”

| Cap comentari

De Maria Josep Pazos i Anna Vilajosana.
Com sortir del coma va transformar la meva vida – Una història real

“Vaig morir per primera vegada el 24 d’agost de 2011 a Vitòria. Va ser una mort terrible. Em va sorprendre de matinada mentre dormia en un hotel. Mai saps quan se t’acabarà la vida ni si et trobarà preparada. Jo aquell dia tenia les maletes fetes però no per anar-me’n per sempre. A l’endemà m’esperava la meva filla Clàudia, de 14 anys. Era un viatge especial.” Així comença el testimoni de la Maria Josep Pazos, una dona jove, amb una feina de responsabilitat que va caure en coma. Durant aquella experiència propera a la mort passa per diferents fases de la seva consciència i viu regressions a vides passades. Fins que encara en coma, li van fer escoltar una cançó (“Estic esperant” del grup Els Convidats) i immediatament la Maria Josep va reaccionar i va començar a plorar. Va ser el primer pas cap a la seva recuperació. La força de l’ànima és un testimoni ple d’esperança, un viatge d’anada i tornada als límits de la vida: La prova que l’anima existeix i que amb coratge i superació s’arriba a la felicitat.

Per cada llibre venut durant l’acte, la llibreria “Llegim…? donarà un euro a Pallapupas Pallassos d’Hospital.Data: Dimarts 25 juny
Hora: A les 19:30h
Lloc: a la Sala de Socis
Organitzador: La Sageta Solidària


Deixa un comentari

Camps obligatoris *