Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Bona acollida a l’Associació Parkinson Anoia

| Cap comentari

Molt bona acollida a la delegació del Acap de l’Anoia , la sala es va fer petita per el públic assistent unes 80 persones , entre malalts , familiars, cuidadors,i persones interessades van assistir a una xerrada del Neuròleg Dr. Miquel Aguilar , i amb la presencia del Regidor de Sanitat Dr Capdevila i del Dr. Zambudio i nombrosos tècnics sanitaris , en que va exposar el Tema de Conviure amb el Parkinson i a on el públic va fer varies preguntes molt interessants sobre “el procés del Parkinson” (no malaltia com es va exposar en la xerrada)
La presencia del artista Jaume Crespiera i la seva obra ,així mateix afectat de Parkinson , va posar en relleu la capacitat i tenacitat per poder realitzar una pintura excel·lent a on va sorprendre a tothom pel seu alt nivell i qualitat artística.

Delegació Parkinson ANOIA ARA-ACAP
Centre Cívic Montserrat
Orquídies,7
08700-IgualadaDeixa un comentari

Camps obligatoris *