Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona als 150 anys de trajectòria de l’Ateneu Igualadí

| Cap comentari

Premi Ateneu Cambra Oficial de Comer - CòpiaL’Ateneu Igualadí va rebre aquest passat dimarts el reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona als seus 150 anys de la seva trajectòria. Aquesta menció va tenir lloc en el marc de la celebració del Dia de la Cambra, que es va dur a terme a la Casa de la Llotja de Mar de Barcelona.
En el Dia de la Cambra, es reconeixen i premien les trajectòries d’empreses i institucions de Barcelona i de la demarcació que celebren aniversaris emblemàtics com ara els 50, 75, 100, 125, 150 i més anys de trajectòria pública activa.

L’acte que va comptar amb l’assistència de més de 400 persones, va estar presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas. En total, 92 empreses i entitats van rebre el reconeixement de la Cambra de Comerç de BarcelonaDeixa un comentari

Camps obligatoris *