Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Sortida a l’Hípica de la Tossa de l’AMPA Ateneu

| Cap comentari

sortida hipica-ampa ateneuEl passat dijous 31 d’octubre va ser festa de lliure disposició escolar, per aquest motiu l’AMPA de l’Escola de l’Ateneu va organitzar una sortida de tot el dia a l’Hípica de La Tossa per a tots els nens i nenes d’Educació Infantil i Primària.

Uns 50 nens i nenes de l’Escola de l’Ateneu Igualadí, conjuntament amb altres nens/es de diferents centres educatius, van poder gaudir de diversos tallers relacionats amb els cavalls i adequats a cada grup d’edat.

Als diferents cavalls i ponis els van pintar amb els dits, els van pentinar, netejar, els hi van donar de menjar i finalment els van passejar i muntar.
Va ser una experiència molt enriquidora per a tots ells i s’ho van passar d’allò més bé!

AMPA Escoles de l’Ateneu IgualadíDeixa un comentari

Camps obligatoris *