Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT “40è aniversari de la Coral Xalest”

| Cap comentari

XLest (1) - Còpia

 

Aquest any la Xalest celebra el seu 40è aniversari, i hem preparat un concert molt especial que ens fa molta il·lusió compartir amb tots els amics i coneguts.
A la cruïlla de diversos estils musicals del segle XX, aquest concert de música majoritàriament americana ens porta sons i sentiments variats i universals. Del fervor religiós dels Afro-americans al somni d’un amor únic i etern vehiculat per la veu dels “crooners”, de la música dels “minstrels”, amb el seu regust irlandès, a la samba brasilera, passant per alguns èxits mundials del “pop” com són les cançons del grup suec “Abba”, les peces que us presentarem us faran venir ganes de somriure, sospirar, ballar i, esperem, cantar amb nosaltres!Data: Divendres 10 de gener
Hora: A les 20:30h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Coral Xalest


Deixa un comentari

Camps obligatoris *