Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Ateneu comença el 2014 estrenant un punt de trobada de tertúlies sobre Igualada anomenat DdD

| Cap comentari

Logo DdD - complet - CòpiaL’activitat Dimarts de Diàlegs impulsarà, un cop al mes, debats sobre aquells temes generals que poden ser analitzats escala local

Coincidint amb l’any de commemoració dels 150 anys de l’entitat, l’Ateneu Igualadí serà la seu, a partir d’aquest mes de gener, d’un nou espai de tertúlia, debat i reflexió d’Igualada anomenat DdD (Dimarts de Diàlegs). Amb l’objectiu de recuperar la vella tradició de la tertúlia que hi havia en molts cafès dels ateneus de Catalunya, un dimarts al mes s’organitzaran diàlegs sobre un tema en concret que anirà canviant cada mes. Totes les qüestions guardaran alguna relació amb Igualada i es vol que, a partir d’una mirada global al tema escollit, es pugui acabar acotant a l’escala local.

DdD vol fer-se totes les preguntes sobre el tema escollit i buscar els experts que donin les millors respostes, enriquides amb un debat on el públic hi participi de manera molt activa i en sigui un protagonista fonamental. L’objectiu és aconseguir que el debat, el diàleg i la discussió siguin eines útils per fomentar el coneixement i el pensament crític. Dimarts de Diàlegs vol aconseguir la generació i intercanvi d’opinions sobre diverses temàtiques a través de l’únic poder de la paraula al voltant d’una mateixa taula. Les xarxes socials també hi tindran un paper important per extender els continguts de la tertúlia de cada mes i ja s’ha creat el canal @dimartsdialegs a Twitter.

L’activitat DdD s’estrenarà el proper dimarts 14 de gener a les 8 del vespre a la Sala de Socis de l’Ateneu amb un primer debat-tertúlia sota el títol: “La caritat resol la pobresa?”. Properament s’anunciaran les persones conviddades que participaran de la tertúlia amb el públic assistent per explicar la realitat general d’aquesta qüestió i també la que es viu a Igualada. El coordinador de Dimarts de Diàlegs és el periodista igualadí Jordi Cuadras amb el suport de l’Ateneu, una entitat sensible i receptiva a les necessitats i demandes de la societat per crear i desenvolupar espais per dialogar i compartir, aspectes claus també de l’esperit ateneista.Deixa un comentari

Camps obligatoris *