Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “Ells fan l’esforç i tu que ets d’aquí… no els parlaràs en català?”

| Cap comentari

Expo normalitzacióDates: Del 18 d’abril al 2 de maig
Mostra de fotografies, fetes pel fotògraf Josep Rojas, que pretén conscienciar la ciutadania de parlar en català als que l’aprenen i, d’aprendre’l,als que encara no el parlen. L’objectiu és divulgar que a Catalunya hi ha moltes persones que aprenen català i que cal que els catalanoparlants els ajudem en el seu procés d’aprenentatge i no canviem de llengua quan ens adrecem a una persona de fora.Data: Del 18 d'abril al 2 de maig
Hora: De les 9h a les 21h
Lloc: Vestíbul
Organitzador: Servei de Català d’Igualada Hi col·labora: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *