Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’espai DdD de l’Ateneu estrena pàgina Web per fomentar el debat sobre Igualada també a la xarxa

| Cap comentari

IMG_4329El portal dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat recull els resums i vídeos dels debats, a més de permetre comentaris i propostes dels usuaris

Dimarts de Diàlegs ha posat en marxa la seva pròpia pàgina Web amb l’objectiu de portar el debat i la reflexió sobre temes que afecten a la ciutat també a la xarxa. L’adreça és dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat i s’hi recullen les cròniques amb els resums de les sessions que s’han fet fins ara juntament amb el vídeo de les intervencions dels convidats. A més, qualsevol usuari pot fer comentaris sota de cada crònica i permetre de que el debat pugui seguir viu a la xarxa més enllà de les sessions mensuals dels dimarts.

L’estructura de la Web és molt esquemàtica i senzilla: hi ha la primera plana de presentació i dues seccions que són “Diàlegs” i “Proposa”. A la primera s’hi recullen els resums i vídeos dels DdD fets fins ara i en el segon qualsevol usuari pot proposar nous temes per debatre. A la Web també hi ha enllaços al Twitter i Facebook de DdD (twitter.com/dimartsdialegs i facebook.com/dimartsdialegs) que entre tots dos ja sumen en aquests moments prop de 400 seguidors i que també serveixen per dinamitzar el debat, a més de donar a conèixer els continguts de cada Dimarts de Diàlegs.

D’altra banda, l’equip de DdD ja ha anunciat quan serà el proper debat-tertúlia. Per aquest mes de maig es celebrarà el dimarts 13 de maig a les 20h a la Sala de Socis de l’Ateneu i portarà per títol: “Igualada s’estima?”. Els prppers dies es donarean a conèixer els convidats i els continguts, que giraran a l’entorn de parlar de com és la societat igualadina.

Cal recordar que Dimarts de Diàlegs és l’espai de tertúlia, debat i reflexió d’Igualada que des del gener acull l’Ateneu Igualadí i que té l’objectiu de recuperar la vella tradició de la tertúlia que hi havia en molts cafès dels ateneus de Catalunya. Per això, un dimarts al mes s’organitzen diàlegs sobre un tema en concret que va canviant cada mes. Totes les qüestions guarden alguna relació amb Igualada i es vol que, a partir d’una mirada global al tema escollit, es pugui acabar acotant a l’escala local. DdD vol fer-se totes les preguntes sobre el tema escollit i buscar els experts que donin les millors respostes, enriquides amb un debat on el públic hi participi de manera molt activa i en sigui un protagonista fonamental. L’objectiu és aconseguir que el debat, el diàleg i la discussió siguin eines útils per fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat.Deixa un comentari

Camps obligatoris *