Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Els agents del sector del comerç d’Igualada es reuneixen a l’Ateneu amb membres de l’Escola Superior de Comerç i Distribució

| Cap comentari

Foto Sopar Comerç 1 (2)Els representants de totes les entitats del comerç d’Igualada van reunir-se amb el professor de Psicologia del Consum de l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) de la UAB, Albert Vinyals, i la directora de l’Àrea Universitària del mateix centre, Miriam Díez. La trobada, que va propiciar l’organització de DdD (Dimarts de Diàlegs) i l’Ateneu Igualadí, va fer-se al llarg d’un sopar just després del debat sobre els hàbits de compra i el model comercial d’Igualada que s’havia celebrat a la Sala de Socis.

Hi van ser presents els representants d’Igualada Comerç, de Rec.0 Experimental Stores, del Mercat Municipal de la Masuca, de l’Associació Nou Centre del Poble Sec, de l’Associació de Botiguers del Nucli Antic i també la regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament i diversos representants de l’Ateneu Igualadí. Al llarg de la trobada es van poder intercanviar impressions sobre l’estat i evolució del comerç en un ambient distès.

http://dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat/Deixa un comentari

Camps obligatoris *