Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIÓ “L’Abecedari de les Escoles de l’Ateneu” (Agenda 150)

| Cap comentari


Divendres 6 de juny a les 19 h, al vestíbul de l’Ateneu Igualadí s’inaugura l’exposició “L’Abecedari de les Escoles de l’Ateneu” per commemorar el 150è aniversari de l’Entitat
.

Abecedari expo EscolesL’Escola, que va ser l’origen d’aquesta entitat, inicialment en l’educació per adults i més endavant en la dels infants de la ciutat, també ha volgut participar en aquest aniversari.
La recuperació de les escoles l’any 1977, després de la Guerra civil i de la Dictadura, va marcar notablement el caràcter de l’Escola: Una Escola catalana, innovadora, singular i arrelada a la ciutat.

A l’exposició trobareu un abecedari plàstic, elaborat pels alumnes, amb les paraules que defineixen l’Escola com a comunitat educativa, donant cabuda a valors, sentiments, emocions, records, … que durant tots aquests anys han perfilat les Escoles de l’Ateneu com un centre educatiu capdavanter a la ciutat.

 

http://www.escolaateneuigualadi.cat/Data: Del 6 al 20 de juny
Hora: tot el dia
Lloc: Vestíbul
Organitzador: Escoles de l'Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *