Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Les Escoles de l’Ateneu van presentar la seva nova publicació bianual “Patim, Patam, vi blanc”

| Cap comentari

“La millor manera de predir el futur és inventant-lo” Alan Key

Revista Patim PatamLes Escoles de l’Ateneu van presentar el passat divendres 13 de juny la seva nova publicació bianual “Patim, Patam, vi blanc”, sota el títol “D’aquí un segon, un minut, un mil·leni”, que aquest curs es centrava en el tema del futur.

La idea de futur és difícil de concretar. Hi ha moltes variables que afectaran com serà aquest futur, diferents factors que modificaran aquest “temps pròxim” i que provoquen que aquest futur sigui una incògnita. Nosaltres som els protagonistes d’aquest futur ja que dependrà de les nostres actituds i accions.
I tota l’Escola ens hi hem volgut aproximar a partir dels interessos de cada edat.

El resultat d’aquest treball, després de l’esforç de tota la comunitat escolar, es pot veure a les pàgines de la nostra revista. S’hi recull la necessitat de conèixer el nostre futur immediat per poder sentir-nos més segurs, preguntar-nos què serem de grans per esbrinar els nostres interessos, com serà el nostre entorn i en quins nous hàbitats viurem, com evolucionarà l’ésser humà i la resta d’espècies del nostre planeta, imaginar-nos el nostre dia a dia d’aquí a uns anys, descobrir com certs invents ens facilitaran la vida, reafirmar el caràcter efímer del futur…

Durant la presentació de la revista es va fer lectura del conte “En Ràpid vol arribar a demà”, història que tots els alumnes coneixien per haver realitzat una sessió de filosofia sobre el tema del futur. Tot seguit, els alumnes es van organitzar per grups de diferents edats per fer una posada en comú del treball realitzat.

 

ESCOLES DE L’ATENEU IGUALADÍDeixa un comentari

Camps obligatoris *