Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIÓ de Josep Maria Corbera

| Cap comentari

Josep Mª Corbera presenta la col·lecció “Esperant a dos per començar la sessió”.

IMG_5036

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Històries curtes i alguna metàfora

L’harmonia és el que fa que em quedi enganxat per una imatge. L’encert d’una subtil composició de l’escena deu emetre algun tipus d’ona o vibració que es pot rebre si es té obert i alerta el canal d’aquesta freqüència. Aquesta recepció es produeix instantàniament, sense procés mental, al coincidir la mirada amb l’escena, i quan la veig al ordinador constato que compleix amb unes regles d’equilibri, definides i acceptades per a una bona composició fotogràfica.

http://www.josepmcorbera.com/

 Data: de l'1 al 31 d'octubre
Hora: de les 17h a les 21h
Lloc: Vestíbul de l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *