Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Neix l’Esbart Dansaire Ateneu Igualadí

| Cap comentari

Marina(2)L’esbart dansaire és un grup de persones que vetllen per la dansa tradicional catalana. L’Esbart Dansaire de l’Ateneu Igualadí, neix amb aquesta voluntat, de mantenir les danses del nostre país, alhora que ens endinsarem en les danses de nova creació, sempre mantenint els punts bàsics de la dansa catalana.

Som una entitat catalana que vetlla per les danses i les músiques tradicionals. El que caracteritza el grup és el compartir un interès cultural, l’estima pel món de la dansa catalana, la convivència del grup, l’amistat, compartim vivències. Som un grup de persones que iniciem aquest nou repte amb il·lusió, empenta, responsabilitat, que venim de diferents pobles de la comarca de l’Anoia, aportant una riquesa cultural pròpia.

Les nostres actuacions es volen centrar en Festes Majors, actes culturals, Dia Internacional de la Dansa, entre d’altres que ens puguin sortir.
Donada l’experiència dels membres del grup, volem incorporar a les nostres actuacions un vestuari propi de cada dansa, una música de qualitat i introduir presentacions audiovisuals que millorin la posada en escena en teatres, principalment.

Els objectius principals de l’esbart doncs seran, vetllar, protegir, crear i estimar, tot el que envolta l’entorn de la dansa tradicional catalana, a la ciutat d’Igualada, comarca i qualsevol ciutat que vulgui promoure la dansa.Deixa un comentari

Camps obligatoris *