Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Un, dos, tres …

| Cap comentari

 

Un, dos, tres …

Benvinguts al primer concert de la segona part de la tercera temporada del cicle de músiques de butxaca que organitza l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera. Així és com l’organització dels concerts saludava al públic que va assistir divendres passat, tres d’octubre, al Teatre Municipal l’Ateneu; així és com varen presentar-se el tres components del The Birdie Num Num Trio: Jules Bikoko al contrabaix, Caspar St.Charles a la bateria i Xavi Algans al piano. Benvinguts: un, dos tres…

The Birdie Num Num Trio és un trio que toca soul-jazz amb una efectivitat i classe del tot envejables. Amb estalvi de notes i recursos, destil·len autenticitat i honestedat. El seu repertori inclou temes propis i versions i amb la combinació de tots el temes saben arribar, i aprofitar, a un clímax al final del concert que el públic assistent, crec, va agrair. De les versions m’agradaria destacar les de William James Edward “Bill” Lee III ( Mo Better Blues) i Al Green ( One woman) que va servir per tancar el concert. Dels temes propis em van agradar de manera especial, Phoenix Blues, amb la qual varen començar el concert, Honey Bunny, Fine Line i Gee, miss G. Menció apart es mereixeria Ibra Hymn, un tema que van presentar com un homenatge al pianista sud-africà Abdullah Ibrahim.

En definitiva, un bon concert, un espai encantador, una bona organització i un públic fidel que, estaria bé, fos una mica més nombrós.

Un, dos tres…

Toni LlenaDeixa un comentari

Camps obligatoris *