Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU “Nebraska”

| Cap comentari

NebraskaEn el seu creixement continu com a cineasta, Alexander Payne ha aconseguit amb Nebraska la seva obra més perfecta. Ja va demostrar la seva vàlua amb A propósito de Schmidt (2002) i, sobretot, a Entre copas (2004), pel·lícula de la qual hem d’admetre que en som fans incondicionals. Però és que ara Payne arriba a la seva plenitud. Nebraska és una faula, una aventura humana submergida en una melangia existencial en la qual, com passa a la vida real, el pas inexorable del temps posa en un mateix nivell a guanyadors i perdedors, despullant-los de tot el que no sigui estrictament la seva existència. Perquè en la vellesa, tant se val qui has estat o què has fet.

 

FITXA 280 Nebraska

 

 

 

 

 Data: Divendres 14 de novembre
Hora: A les 22:30h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *