Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Escola de l’Ateneu Igualadí va celebrar la Castanyada

| Cap comentari

CastanyadaUn any més, els alumnes de l’Escola Ateneu han celebrat la Castanyada. El divendres 31 d’octubre a la tarda, grans i petits van poder gaudir de la festa.

L’acte es va iniciar amb una mostra de danses; enguany s’ha volgut homenatjar el coreògraf Joan Serra, mort l’estiu de 2013, escollint unes músiques i coreografies que ell va agrupar per un treball fet amb el mestres de música d’Igualada durant el curs 2012/13.

Tot seguit, la classe dels Castors, els alumnes més grans, van representar el conte “Les castanyes torrades”. Després, pastissers i castanyeres van repartir panellets fets a l’Escola, castanyes i moniatos per als nens i nenes i les seves famílies.Deixa un comentari

Camps obligatoris *