Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PARLEM I FEM La pràctica tradicional del Feng Shui (Cicle de conferències)

| Cap comentari

 

feng-shui-in-the-home

Aquesta serà l’última conferència del cicle sobre la pràctica del Feng Shui que l’espai “Parlem i fem ” ha proposat per aquest darrer trimestre. Com cuidar-se per millorar la qualitat de vida, les geopaties, els cinc elements (foc, terra, metall, aigua i fusta). Conèixer les qualitats de cada persona i oportunitats o mancances per entendre més bé els camins del cel, la terra i l’home segons la seva data de naixement.

A càrrec de: Imma Vila, terapeuta i mestre de Reiki

Entrada lliure.Data: Dijous 4 de desembre
Hora: A les 19:30h
Lloc: Sala Comunicació (1r pis)
Organitzador: Espai Parlem i Fem


Deixa un comentari

Camps obligatoris *