Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIÓ “El món de les abelles” de l’Escola de l’Ateneu Igualadí

| Cap comentari

logo Abella dibuixDesprés de la presentació del nou logo de l’Escola de l’Ateneu Igualadí a la festa de nadal, tots els alumnes, mestres i famílies de l’Escola, ens hem submergit en el treball de l’exposició d’aquest any: el món de les abelles.Hem treballat intensament aquest insecte tan especial per a nosaltres, ja sigui per la seva relació amb la nova imatge del nostre logo com pel seu esperit treballador, inquiet i de treball cooperatiu. El treball que hem realitzat, des dels més petits als més grans de l’Escola, és present en molts àmbits d’aprenentatge: matemàtica, llenguatge, coneixement del medi, llenguatge plàstic, filosofia… Tots ells, ens han aportat nous coneixements sobre aquest insecte, que hem plasmat en els treballs que volem exposar.

 Inauguració: el divendres 30 de gener, a les 4 de la tarda amb l’actuació de LA TRESCA I LA VERDESCA.

El diumenge 1 de febrer, d’11 h a 13 h, coincidint amb les jornades de portes obertes, l’exposició estarà oberta a la ciutat.

Esteu convidats a gaudir de l’exposició.

Us hi esperem!Data: Divendres 30 de gener
Hora: a les 16h
Lloc: Escola de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: Escola de l'Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *