Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

ESCACS Lliga Catalana d’Escacs 2015

| Cap comentari

Lliga Catalana 2014

Hi participen els dos equips igualadins d’escacs. El Club d’Escacs Igualada presenta dos equips, el primer, enquadrat en el grup IV de la Categoria Preferent de Barcelona i el segon en el grup III de la Tercera Categoria de Barcelona. Per la seva part, la Secció d’Escacs de l’Ateneu Igualadí presenta també dos equips, el primer, a la Tercera Categoria de Barcelona grup III i el segon a la Categoria SOts-12 de Promoció de Barcelona.

Les partides es poden seguir en directe a la sala de joc. Us hi esperem!
 Data: Diumenges, 25 de gener, 1, 8 i 15 de febrer i 1 i 15 de març
Hora: De les 9h a les 14:30h
Lloc: Auditori de l'Ateneu
Organitzador: Federació Catalana d'Escacs


Deixa un comentari

Camps obligatoris *