Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EXPOSICIONS FineArt

| Cap comentari

FineArt

Exposicions de fotografia (del 6 al 22 de març)

Salvador Berdajin«3 dies de juliol. 18 aniversari del genocidi de Srebrenica» de Salvador Berdajin Sánchez

Aquesta exposició és el seguiment cronològic dels actes del memorial per a les víctimes en el 18è aniversari del genocidi a Srebrenica. Les fotografies són el meu testimoni de l’experiència que vaig viure al voltant dels familiars; i, com a acte final, l’espai compartit en la sepultura de les despulles del fill gran de la família Begic Hasib, després d’obtenir-ne el consentiment per a acompanyar-los en un acte tan íntim i dolorós. Un cop acabada la meva estada a Srebrenica, vaig adquirir el compromís, amb mi mateix, de donar la més amplia difusió a aquells fets gairebé oblidats als nostres dies, malgrat ser tan recents i d’una magnitud que ens hauria de fer pensar.

Luis Alberto Franke El ovejero y su rebaño«La Patagonia, confín austral» de Luís Alberto Franke

Esta exposición es el seguimiento cronológico de los Actos del Memorial para las víctimas en el 18o Aniversario del Genocidio en Srebrenica. Las fotografías son mi testimonio de la experiencia que viví entorno a los familiares de las víctimas; y como acto final, el espacio compartido en la sepultura de los restos del hijo mayor de la familia Begic Hasib, después de obtener elconsentimiento de ésta para acompañarlos en un acto tan íntimo y doloroso. Una vez finalizada mi estancia en Srebrenica, adquirí el compromiso conmigo mismo de dar la más amplia difusión a aquellos hechos, casi olvidados en nuestros días a pesar de ser tan recientes y de una magnitud que debería hacernos pensar.

Horaris:

De dilluns a divendres, de 19h a 21 h del vespre. Dissabtes, d’11 h a 13 h i de 18 h a 21 h. Diumenges, d’11 h a 13 hData: Del 6 al 22 de març
Hora:
Lloc: Auditori de l'Ateneu
Organitzador: Ho organitza: Ajuntament d'Igualada i Agrupació Fotogràfica d'Igualada


Deixa un comentari

Camps obligatoris *