Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Nova imatge per a la nova temporada de Músiques de Butxaca

| Cap comentari

capcalera_Facebook

El cicle de concerts de petit format “Músiques de Butxaca” que reuneix dalt de l’escenari del teatre de l’Ateneu a músics i espectadors arrenca nova temporada amb més força que mai. L’esdeveniment estrena nova imatge amb l’objectiu d’enfortir la marca i convertir-la en un referent del panorama musical de la comarca i la Catalunya Central.

La nova temporada presenta moltes novetats, l’organització vol sorprendre a l’espectador i ho aconseguirà amb una programació de qualitat, una millora del servei de venda d’entrades i altres interrogants que encara no vol revelar. De moment, ha llançat el cartell amb la nova imatge, un disseny que transmet sensacions, que arriba directe al públic a través de la fotografia, el nou logotip i l’eslògan “Si tu hi ets, tot és música”.

El primer concert serà el 6 de març amb un cartell estrella, modificacions en el format i gran expectació que s’anirà donant a conèixer.

Músiques de Butxaca se celebra un cop al mes, habitualment el primer divendres de mes a les 11 de la nit. Són propostes de qualitat i variades quant a estils musicals, grups en format acústic adaptats a les característiques de l’espai. Grups emergents que comencen a sonar, com també músics i grups consolidats, joies musicals que descobreix el públic assistent. Grups d’aquí, de casa nostra i de fora, músiques d’arreu, estils diferents, fusions…

La qualitat dels concerts ha fidelitzat un públic que ja fa tres temporades que gaudeix d’aquest cicle de concerts en un entorn excepcional, ja que el gran atractiu de la trobada és la ubicació: l’escenari, des d’on l’espectador contempla una perspectiva privilegiada del preciós teatre modernista de l’Ateneu i el petit format intimista amb els músics a tocar, convida a gaudir més enllà de la música. També s’hi afegeix el plus del gintònic que s’ofereix al públic com a benvinguda gràcies al patrocini d’una marca de ginebra.Deixa un comentari

Camps obligatoris *