Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

EL SUPERDISSABTE

| Cap comentari

El superdissabte

Òmnium Cultural Anoia convocat el Superdissabte, una trobada que es repetirà en una cinquantena municipis del país i en què hi són convocats els gairebé 50.000 socis de l’entitat, a més dels amics i simpatitzants. A l’Anoia, el Superdissabte tindrà lloc l’11 d’abril a l’Ateneu Igualadí de 18h a 20h i es clourà amb un pica-pica.

En aquesta trobada es donarà a conèixer la nova campanya de la societat civil; una iniciativa que té per objectiu eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya amb vista a les eleccions del 27S. També s’exposaran altres projectes de mobilització com el Catalan Weekend en què es convida persones d’altres països europeus a Catalunya per a conèixer el procés

La trobada arriba en un moment clau per l’entitat i pel país. Després de la gran mobilització pel 9N amb la campanya “Ara és l’hora”, l’entitat afronta uns mesos decisius fins a les eleccions del setembre. És per això, que Òmnium demana als seus associats la màxima implicació per aconseguir que els comicis del 27S siguin el primer pas per a la creació d’un nou país.

 Data: Dissabte 11 d'abril
Hora: A les 18 h
Lloc: Sala LAB de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: Òmnium Cultural Anoia


Deixa un comentari

Camps obligatoris *