Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA “Retrato de Carlos Saura”

| Cap comentari

Direcció: José Luis López Linares
(Estat Espanyol 2004)

CARLOS SAURA - foto 5Retrato de Carlos Saura, que signa el documentalista José Luis López-Linares, fa un recorregut per la vida del gran director aragonès resseguint tota la seva filmografia. I tots aquells temes que, vitalment, l’han influït: la guerra civil espanyola, Luis Buñuel, la pintura del seu germà Antonio, Charles Chaplin, el flamenc, el tango, el franquisme, la censura, la fotografia i tota la història de l’Estat Espanyol conflueixen en l’intensa activitat artística del genial cineasta. A partir d’entrevistes amb col·laboradors que l’han acompanyat al llarg de tota la seva trajectòria, aquest documental és un petit homenatge a Carlos Saura, avui, pot ser considerat, doncs, com un dels clàssics de la història del cinema contemporani europeu i espanyol.

 

Retrato_Saura

 

La projecció es fa en col·laboració amb el festival de fotografia FINEART i en el marc d’aquest festival, a la Sala Artèria, podreu veure fins el 22 de març  l’exposició de fotos “Fotosaurios” de Carlos Saura.Data: Dijous 12 de març
Hora: A les 20:00 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *