Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CONCERT Paul Klason (Músiques de butxaca)

| Cap comentari

musiquesButxaca_2Paul Klason és un projecte de Barcelona que neix el 2012 i que integra la música i el disseny amb la intenció de crear un estil reconeixible en el món audiovisual.

Un any més tard, ja va ser escollit com un dels 30 millors artistes del 2013 a Jamendo, sent la pàgina de música independent més rellevant en l’àmbit internacional i comptant amb més de 750.000 reproduccions i 135.000 descàrregues amb només dos senzills. Ja han sigut varis els cantants internacionals que han mostrat interès per la veu del barceloní, fet que ha possibilitat la col·laboració d’artistes com Jade Novah o YoungMarkk i que l’està portant a treballar amb productors del més alt nivell.

La música d’en Paul tampoc passa desapercebuda en l’àmbit nacional, i és que el seu últim treball “Find The Way” va ser escollit per protagonitzar la falca estiuenca del 2014 de Catalunya Ràdio.

La seva principal influència rau en la música Pop, Soul i R&B dels 90, de mà de músics com Michael Jackson o Ledisi, i la investigació dels nous sons i nous artistes com Justin Timberlake, Bruno Mars o Rihanna.

Actualment el projecte presenta l’oportunitat d’escoltar en directe aquest fenomen musical en un format reduït de tres músics, on les sonoritats acústiques i electròniques conflueixen en un mateix espai. En aquests concerts es poden escoltar alguns dels senzills que han portat a l’artista el reconeixement del sector musical, així com una àmplia llista de versions “Klasonized”, on es busca posar un segell únic i personal a una gran varietat de clàssics i temes actuals.

Preu entrada: 12€ (amb copa inclosa)  Amb descomptes: 10€ (amb copa inclosa)

Venda d’entrades

On line  (Anticipada i ABONAMENT)  (4 concerts  temporada 2015)
A Secretaria de l’Ateneu Igualadí   C/Sant Pau, 9  Igualada
A taquilla, mitja hora abans de l’inici del concert.

Aforament limitat.

www.musiquesdebutxaca.cat

 

Patrocinis i col·laboracions

logos actualitzats

 Data: Divendres 1 de maig
Hora: A les 23:00 h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *