Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Nightcrawler’

| Cap comentari

SESSIÓ DOBLE: Divendres 8 de maig, a les 22:30 h  – V.O.  Diumenge 10 de maig, a les 18:00 h – versió doblada

Direcció: Dan Gilroy (USA 2014)

Entre la paròdia i la fina anàlisi social, el director aconsegueix radiografiar les escombraries d’un temps (el nostre) obsessionat a convertir-se en espectador de les seves misèries. Ja saben, la tele, la violència com a espectacle i els rànquings d’audiència. La gran pregunta és si tot si val per aconseguir audiències. Estem en aquell punt en el qual és fàcil criticar la televisió. Realment, el que fan és simplement oferir el que demana el públic. Si és així, qui ha de posar el límit? El venedor que simplement dóna als seus clients el que li demanen? L’estat que ha de regular que es pot o no oferir? La resposta no és gens fàcil perquè, en el fons, estem davant un problema d’educació i, el que queda clar, és que des d’aquells espectacles on els romans veien morir en directe els gladiadors en esgarrifoses lluites fins avui la humanitat no ha evolucionat tant com alguns ens pensàvem.

FITXA 294_NightcrawlerData: Divendres 8 de maig i diumenge 10 de maig
Hora: A les 22:30h i a les 18:00h
Lloc: Teatre Municipal l'Ateneu
Organitzador: Cineclub Ateneu i Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *