Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Ja som més de 4000…

| Cap comentari

La campanya ‘Una ciutat de cine amb cinema’, ha recollit ja més de 4.000 firmes en suport a la recuperació del cinema per a la ciutat proposada per l’Ateneu Igualadí.

LLoll_campanya_cineAteneu2

L’Ateneu, un any després del tancament del Kursal, i en coherència amb els seus valors i principis de servir a la ciutat, va decidir oferir un dels seus espais més emblemàtics, l’auditori, per tal de transformar-lo en sala de cinema. Aquest no és un projecte nou per a l’Ateneu. Fa una dècada ja va desenvolupar el projecte executiu del cinema, però la manca de recursos de l’entitat va impedir la finalització de tot el projecte d’adequació. El suport rebut amb tant poc de temps ens anima a convidar a tots aquells i aquelles que encara no ho han fet, a que se firmin el manifest de suport. I això no és tot.

L’Ateneu també ha posat a la venda entrades de fila 0 per donar suport econòmic a l’inici de la programació. L’entrada dóna dret a un descompte del 50% quan s’utilitzi. Tal i com s’explica en la campanya, si finalment no s’aconseguís el cinema, els diners recollits es destinarien a obra social en l’àmbit del cinema.

I què veurem en aquest cinema? Doncs cinema de qualitat, independent, infantil, juvenil, versió original subtitulada, … en definitiva, un cinema que els caps de setmana podràs anar-hi amb la família, amb els fills. Un cinema al centre, sense llargs desplaçaments, sense sortir de la ciutat. Gaudeix de la ciutat, del comerç, de la restauració, i després vine al cinema!

Per tot això hem engegat aquesta campanya de recollida de firmes, i perquè volem fer sentir la veu o el desig de la ciutat, s’allargarà fins la Fira d’entitats del mes de juny, moment que esperem haver assolit la xifra de 10.000 firmes!

T’animes? Ens ajudes a animar als teu coneguts? Ens ajudes a recollir firmes?

Trobaràs fulls per signar a tots els establiments d’Igualada Comerç, al Cafè de l’Ateneu i a la Secretaria de l’entitat.

Ja som més de 4.000, però volem que tu també signis, perquè …si vols, tindrem cinema a l’AteneuDeixa un comentari

Camps obligatoris *