Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

L’Ateneu es mobilitza per les eleccions municipals amb un DdD específic i El Debat de Candidats, el 13 i 18 de maig

| Cap comentari

El DdD es farà el dimecres 13 amb el títol “Què esperes del proper alcalde d’Igualada?” i servirà perquè la ciutadania pugui preparar el debat del dilluns 18

Foto Ateneu exterior

Les eleccions municipals es viuran amb força des de l’Ateneu Igualadí, ja que l’entitat organitza dues activitats que serviran per oferir debat durant la campanya electoral. D’una banda, es farà una sessió de DdD (Dimarts de Diàlegs) amb el títol “Què esperes del proper alcalde d’Igualada?” el dimecres 13 de maig, a la Sala de Socis, a les 8 del vespre. I d’altra banda, s’organitzarà El Debat de Candidats pel dilluns 18 de maig, al Teatre Municipal l’Ateneu, també a les 8 del vespre.

El DdD, que aquesta vegada es farà en dimecres per no coincidir amb el partit de Champions Bayern-Barça, donarà la veu a la ciutadania per saber què voldrien preguntar als candidats i preparar, entre tots i de manera oberta, El Debat de Candidats. A partir d’un anàlisi del moment que viu Igualada i dels seus reptes de futur, es volen recollir les preguntes que serviran per confeccionar-lo. També es vol conèixer de què serveixen les campanyes i debats, amb quins criteris es fan els eslògans i cartells electorals i s’analitzaran aquells que utilitzen els partits de la ciutat.

La introducció de l’acte anirà a càrrec de l’assessor de comunicació i consultor polític Antoni Gutiérrez-Rubí, que és un dels experts més reconeguts del país en matèria de campanyes electorals. A través d’un diàleg-entrevista amb el cordinador de DdD, Jordi Cuadras, Gutiérrez-Rubí explicarà els secrets de les campanyes i dels debats. Acte seguit es passarà a cuinar El Debat de Candidats amb l’anàlisi que els periodistes dels mitjans de comunicació locals faran de la situació i reptes de futur de la ciutat en diversos àmbits. El públic podrà dir què espera del proper alcalde d’Igualada i proposar preguntes o temes que serviran per elaboraran els continguts del debat. El DdD serà el dimecres 13 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis, i és la primera vegada que el Debat de Candidats es prepara d’aquesta manera.

La segona cita a l’Ateneu Igualadí durant aquesta campanya electoral serà El Debat de Candidats que es farà el dilluns 18 de maig, a les 8 del vespre, al Teatre Municipal. Amb tot el que hagi donat de sí el DdD del dimecres 13, els candidats hauran d’explicar les respostes que hi dónen per desgranar els seus projectes per la ciutat.

Les dues activitats, organitzades per l’Ateneu Igualadí i DdD (Dimarts de Diàlegs), compten amb el suport i col·laboració dels mitjans de comunicació d’Igualada: Ràdio Igualada, La Veu de l’Anoia, L’Enllaç dels Anoiencs, Anoiadiari.cat, Infoanoia.cat, Canal Taronja Anoia i la corresponsalia de l’Agència Catalana de Notícies.

http://dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat/Deixa un comentari

Camps obligatoris *