Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Les preguntes dels igualadins pel debat de candidats de l’Ateneu es recolliran, aquest dimecres, al DdD

| Cap comentari

Foto Antoni Gutiérrez-RubiEl convidat de la sessió és:

Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació i consultor polític.

 

 

La primera de les dues activitats emmarcades dins de la campanya electoral que s’organitzen a l’Ateneu Igualadí serà una sessió de DdD (Dimarts de Diàlegs) amb el títol “Què esperes del proper alcalde d’Igualada?”. Es farà aquest dimecres, 13 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis i es donarà la veu a la ciutadania per recollir les preguntes que els igualadins vulguin fer als candidats a l’alcaldia i preparar, entre tots i de manera oberta, El Debat de Candidats que es farà el dilluns que ve, dia 18, al Teatre Municipal.

A partir d’un anàlisi del moment que viu Igualada i dels seus reptes de futur, es volen recollir les preguntes que serviran per confeccionar el debat. També es vol conèixer de què serveixen les campanyes i debats, amb quins criteris es fan els eslògans i cartells electorals i s’analitzaran aquells que utilitzen els partits de la ciutat.

La introducció de l’acte anirà a càrrec de l’assessor de comunicació i consultor polític Antoni Gutiérrez-Rubí, que és un dels experts més reconeguts del país en matèria de campanyes electorals. A través d’un diàleg-entrevista amb el cordinador de DdD, Jordi Cuadras, Gutiérrez-Rubí explicarà els secrets de les campanyes i dels debats. Acte seguit es passarà a cuinar El Debat de Candidats amb l’anàlisi que els periodistes dels mitjans de comunicació locals, des de la “Fila 0” faran de la situació i reptes de futur de la ciutat en diversos àmbits. A partir d’aquest anàlisi, el públic podrà proposar preguntes que serviran per elaborar els continguts del debat. Per això es fa una crida a tots aquells igualadins o entitats que tinguin qüestions pels candidats, que participin de la sessió.

El DdD serà excepcionalment en dimecres per no coincidir amb la Champions i es farà, doncs, aquest dimecres 13 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis. La segona cita a l’Ateneu Igualadí durant aquesta campanya electoral serà El Debat de Candidats que es farà el dilluns 18 de maig, a les 8 del vespre, al Teatre Municipal. Amb tot el que hagi donat de sí el DdD del dimecres 13, els candidats hauran d’explicar les respostes que hi dónen per desgranar els seus projectes per la ciutat.

Les dues activitats, organitzades per l’Ateneu Igualadí i DdD (Dimarts de Diàlegs), compten amb el suport i col·laboració dels mitjans de comunicació d’Igualada: Ràdio Igualada, La Veu de l’Anoia, L’Enllaç dels Anoiencs, Anoiadiari.cat, Infoanoia.cat, Canal Taronja Anoia i la corresponsalia de l’Agència Catalana de Notícies.Deixa un comentari

Camps obligatoris *