Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘Las Marismas’

| Cap comentari

Del director: Baltasar Kormákur  (Islàndia 2006)

Las marismas, quan es va estrenar a casa nostra va passar per la cartellera d’una manera fugissera i totalment desapercebuda. Ara la recuperem. I de motius no en falten. D’una banda, tornem a endinsar-nos en el cinema de gènere –que també és cinema-, tornem a l’adaptació literària, en aquest cas a la fructífera literatura nòrdica i negra, de la mà de l’escriptor Arnaldur Indridason, i ampliem una mica més la desconeguda filmografia –d’ell ja vam veure fa uns anys Reijkiavik-Rotterdam- del director islandès Baltasar Kormákur.

Marismas_mail (1)Data: Dijous 14 de maig
Hora: A les 20:00 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *