Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PRESENTACIÓ LLIBRE «Per pur plaer» de Marina Martoni

| Cap comentari

PORTADA PER PUR PLAER‘Per pur plaer’ és una novel·la eròtica. O més que una novel·la, un recull de contes, microcontes,imatges, poemes, jocs de paraules i intercanvis d’allò més eròtics. Un recull de textos i imatges destinats a fer-te somriure, a pujar una mica la temperatura i a fer-te gaudir de la lectura, del joc, de la fantasia, de l’erotisme i de les ganes. Això si, sense cap pretensió. Només per pur plaer.

Marina Martoni Nascuda a Barcelona el 1979. Ha publicat 9 novel·les (entre elles M’ha posat a cent que no portis calces, fenòmen editorial el 2011, Dones Salvatges i M’ha posat a cent el teu consolador vermell) Devoradora de lletres i escriptora es guanya la vida com a freelance en tasques de producció, social mèdia, comunicació, gestió, formació i cultura.

Presentació a càrrec de: Montserrat Aloy, escriptora

Per pur plaer CAT – Fitxa

https://marinamartoriescriptora.wordpress.com/Data: Dilluns 11 de maig
Hora: a les 19:30 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Ateneu Igualadí i llibreria Llegim ...?


Deixa un comentari

Camps obligatoris *